Menu

Senaste kommentarerna

Följ Bergsbloggen

bloglovin

Följ Bergsbloggen

Följ Bergsbloggen via email

Fyll i din emailadress, så får du uppdateringar via din mailbox

Gör som 1 annan, prenumerera du med.

Bergsledare.com på Facebook

Klicka på bilden

Klicka på bilden

Besökare:


Hit Counter provided by Los Angeles Windows

© 2012 BlogName - All rights reserved.

Firstyme WordPress Theme.
Designed by Charlie Asemota.

En privatsittning 2007

24 juli, 2011 - Author: Lars Roslund - Comments are closed

Privatsittning 12 oktober 2007

Jag satt och bläddrade i datorn och hittade en gammal ljudupptagning från oktober 2007, när jag fick en privatsittning av ett känt kvinnligt medium. Det var ganska kul att se vad som stämde in då och framför allt vad som har stämt in sedan dess. Här kommer ett litet utdrag från ljudfilen:

Det händer mycket med dig just nu, du har svårt att hinna med i din utveckling och svårt att ta till dig allt. Det är en stor förändring i ditt liv på alla vis. Du sorterar och analyserar – men det måste du släppa. Du måste inte förstå allt med en gång, förståelsen kommer.

Detta var ju mitt i min ”Personlig utvecklings och intuitionskurs”, så det var ju klockrent, fast jag undrar så klart när förståelsen ska komma och när jag ska sluta analysera allt!

Det är febril andlig aktivitet runt dig. En hel grupp. Dom är väldigt glada. Du har bett att dom ska komma. Jag ser en halvnaken man som ser ut att komma från Afrika. Han ser ut som en ledarfigur med en stör i handen och det ser ut som om han vaktar något. Han representerar något inom andligheten och han vill att du ska känna rytmen i ditt liv. Du är väldigt jordad samtidigt som du är andlig i en fin balans.

Undrar om denne halvnakne afrikan fortfarande finns med mig… Budskapet var ju fint, men varför just en sån figur?

Jag ser dig väldigt glad med ett diplom i handen. Det är viktigt att du har tillit till din kunskap. Du kommer att ha vidareutveckling i din andlighet. Du kommer att resa till London och träffa andra medium. Du behöver släppa dina begränsningar. Jobbar du med healing? Du har det inom dig. Allting ligger öppet för dig. Det blir som du tänkt dig, men du måste våga ta den plats du förtjänar. Se inte ner på din egen förmåga.

Sedan dess har jag faktiskt fått TVÅ diplom, som jag är väldigt stolt över! Än så länge har jag inte åkt till London – om det inte är så att jag ju har varit ganska många gånger hos en före detta Londonbo i Fanthyttan, där jag har träffat ett ganska stort antal medium. Jag ÄR bättre på att ta för mig än vad jag var 2007! Jag har anmält mig till Healingkurs hos Terry och dessutom ska jag på en liten kurs i nästa vecka!

 En kvinna på andra sidan med rakt ljust hår och vars namn börjar med IN är väldigt stolt över dig. En man, som har tillhörighet till henne och som är längre än dig finns med henne. Han lägger händerna på dina axlar och ber om ursäkt för att han gjort just det – lagt bördor på dina axlar. Han säger att han heter Stig. Han säger att han är stolt över att du gått i hans fotspår, men han är också jätteglad för ved du genomgår nu. Han säger att du har problem med spisen och att spiskåpan behöver tittas till. Han tycker att du ska köpa rosor till din kvinna. Du ska damma av ett gammalt foto och titta noga på det, för det kommer att ge dig svar. Du ska putsa dina svarta skor noga, för du kommer snart att gå på en stor tillställning. Du kommer att få hjälp med problemen du har med ditt öra.

Min farmor gick bort när jag var ganska liten, så jag kommer inte ihåg så mycket om henne. Hon hette Ida, så det var ju NÄSTAN rätt med IN. Att mannen var min pappa, Stig, var det ju ingen tvekan om! Min bror och jag har tagit över vår butik efter honom och vi hade (har fortfarande) en LED-lampa på vår spishäll som la av efter ett par månader. Spisfläktens lampa har sedan dess slutat att fungera. Inger och jag hade bröllopsdag ett par veckor efter sittningen och hon får alltid rosor av mig då. Fotot har jag faktiskt glömt – får väl leta igen och se om jag förstår det. När hon sa om den stora festen, så svarade jag på skämt att det lät som om jag skulle gå på Nobelmiddagen eller nåt sånt. Ett tag senare var jag på plats i Blå Hallen i Stadshuset i Stockholm tillsammans med Kungen och Silvia och servitörerna kom ner från trappan precis som man sett på TV. Det var INTE Nobelmiddagen utan när ICA fyllde 90 år och hade bjudit på middag i huvudstaden! Min tinitus har blivit bättre, men finns fortfarande som ett pipande i mina öron.

Mediet fortsatte en stund på temat ”min kropp och hälsa” och såg bland annat att min vigselring satt får hårt på fingret och såg att jag tog kapslar med nån olja. Det gjorde jag inte DÅ, men när jag fick min diabetesdiagnos tyckte sköterskan att jag skulle ta Omega 3/6 kapslar.

 Det är mycket papper i ditt arbete, men du har full koll. Du ska flytta över till ett annat bord. Har du planer på att öppna en ny butik? Det kommer i alla fall att bli en utmaning – en stor förändring. Har du en chefspost? Du är väldigt omtyckt av alla, men du är kanske lite för snäll. Du har stor nytta av din förmåga att kunna läsa av människor i ditt jobb. Våga lita på din intuition! Du har någon på ditt jobb med bokstäverna XX som det kommer att bli lite jobbigt med. Jag ser en resa till Tyskland med ditt jobb. Det känns som om affärerna kommer att gå bra och att du kommer att klara av all framtida konkurrens på grund av din personlighet MEN du tror gott om alla – allt är inte alltid som det ser ut. Lyssna på din intuition!

2008 påbörjade vi den största om- och tillbyggnaden i vår butiks historia. Inte ens det minsta gem var på samma plats när vi var färdiga. Jag köpte även mig ett nytt skrivbord! Vi har mellanlandat ett par gånger i Tyskland, när vi har varit ute och rest och än så länge har vi överlevt den mördande konkurrens som finns i Staffanstorp. XX-historien inträffade, men den kommenterar jag inte vidare här. Min intuition hade jag väldigt stor nytta av när vi planerade och förhandlande om vår ombyggnad. Jajajaja – jag ÄR nog för snäll och tror för det mesta gott om alla, men man kan väl inte ändra på allt på en gång?

 Har du planer på att starta ytterligare ett företag i nån helt annan bransch? Det känns väldigt positivt. Dina och Ingers framtidsplaner kommer att förverkligas. Ni kommer att äga ett stort ljust hus, som ligger vid vattnet. Har du en musikstudio? Jag ser orden ”Carnegie” och ”öl” i samband med huset.

Inger och jag har startat ett litet bolag där bland annat denna hemsida ingår. Jag har ingen musikstudio, men jag är väldigt intresserad av musik och jag har ju dessutom sänt närradio i 7 år – i en studio! Än så länge bor jag inte i nåt vitt hus vid vattnet, men jag skulle inte ha något emot det och vad Porter (Carnegieöl) skulle ha för samband med det huset kan jag inte ens föreställa mig, men som mediet sa – man behöver ju inte förstå allt på en gång. Redan 2007 tyckte jag att detta var helt suveränt och då hade jag ingen aning om att jag skulle bli bergsledare eller att vi skulle bygga om butiken eller att Inger och jag skulle starta ett bolag eller att jag skulle gå på den där jättefesten i Blå Hallen. Hon är jätteduktig, eller vad tycker du?

Categories: Annat


Hit Counter provided by Los Angeles Windows