Menu

Senaste kommentarerna

Följ Bergsbloggen

bloglovin

Följ Bergsbloggen

Följ Bergsbloggen via email

Fyll i din emailadress, så får du uppdateringar via din mailbox

Gör som 1 annan, prenumerera du med.

Bergsledare.com på Facebook

Klicka på bilden

Klicka på bilden

Besökare:


Hit Counter provided by Los Angeles Windows

© 2012 BlogName - All rights reserved.

Firstyme WordPress Theme.
Designed by Charlie Asemota.

Förberedelse för en meditationskväll

24 juli, 2011 - Author: Lars Roslund - Comments are closed

Meditationskvällsförberedelse

Publicerat den 16 Maj 2011 9:04 PM

I morgon är det dags för näst sista meditationen för den ena av mina BM-grupper. Det är lika spännande varje gång!

Det finns kanske någon som undrar hur jag förbereder mig för en BM-kväll? Även om det inte finns det kommer jag att berätta det i alla fall!

Det är väldigt enkelt: Jag gör ingenting alls!

Ja, nästan i alla fall – det enda jag gör är att försöka vila en stund och gå ner i varv. För mig är det viktigt att jag kommer till meditationsträffen utan några som helst förväntningar eller krav på kvällen. Det är ju precis det jag säger till min grupp! ”Försök nu att meditera utan några som helst…..”.

Precis före min allra första BM-kväll bad jag om ett-sista-minuten-råd av Malou (en av mina lärare) och hon sa: ”Försök inte att planera kvällen ett dugg vad du ska säga och sånt, utan ta den precis som den kommer”

Tack Malou! Det var ett skitbra råd!

Categories: Bergsmeditationen


Hit Counter provided by Los Angeles Windows