Menu

Senaste kommentarerna

Följ Bergsbloggen

bloglovin

Följ Bergsbloggen

Följ Bergsbloggen via email

Fyll i din emailadress, så får du uppdateringar via din mailbox

Gör som 1 annan, prenumerera du med.

Bergsledare.com på Facebook

Klicka på bilden

Klicka på bilden

Besökare:


Hit Counter provided by Los Angeles Windows

© 2012 BlogName - All rights reserved.

Firstyme WordPress Theme.
Designed by Charlie Asemota.

Min drömmeditationsplats

24 juli, 2011 - Author: Lars Roslund - Comments are closed

Min favoritmeditationsplats

Den finns i de Österrikiska Alperna, närmare bestämt i Kaprun. En alldeles underbar plats uppe i bergen. Tänk att få sitta på en sten och meditera till den lilla flodens porlande vatten. Det är egentligen bara ett fel – Jag upptäckte platsen 2 år för tidigt! Hade någon sagt till mig, när jag satt där på en sten 2004 och bara njöt ”Du kan ju alltid meditera, gärna då till Bergsmeditationen” hade jag säkert svarat: ”Du e ju dum på riktigt! Meditera? Jag?”

Jaja, kanske får jag återvända en gång till och försöka och kanske var det så att jag faktiskt mediterade ändå de där gångerna 2004, fast jag inte visste det – på mitt eget vis!

 

 

 

Categories: Annat


Hit Counter provided by Los Angeles Windows