Menu

Senaste kommentarerna

Följ Bergsbloggen

bloglovin

Följ Bergsbloggen

Följ Bergsbloggen via email

Fyll i din emailadress, så får du uppdateringar via din mailbox

Gör som 1 annan, prenumerera du med.

Bergsledare.com på Facebook

Klicka på bilden

Klicka på bilden

Besökare:


Hit Counter provided by Los Angeles Windows

© 2012 BlogName - All rights reserved.

Firstyme WordPress Theme.
Designed by Charlie Asemota.

Resan del 4

24 juli, 2011 - Author: Lars Roslund - Comments are closed

Våren 2006

En kväll någon gång på våren 2006 hade vi personalmöte i min ICA-butik. Precis när jag var mitt uppe i en dragning om nya kassarutiner, ringde min mobiltelefon. Lite smått irriterad svarade jag snabbt och bad att den som ringde skulle ringa upp senare. Rösten i telefonen sa då: ”Hej detta är Ingela från Creative Experiences. Jag vill bara berätta att Terry beslutat att ha en extra sommarvecka i år och jag bara undrar om ni fortfarande är intresserade?” Jag tappade fattningen fullständigt och stammade fram ”självklart!”. Resten av personalmötet kommer jag knappt ihåg. Yes! Vi hade fått plats! Sommaren var räddad!

För att förbereda oss ytterligare för sommarveckan, köpte vi biljetter till ”Andarnas Påsk” i Göteborg samma vår. Upplägget var ungefär det samma som i Malmö julen innan. Terry och Benny skulle hålla var sin storseans blandat med sångunderhållning. Vi körde upp till Göteborg tidigt på morgonen, för att vi skulle ha en mysig dag i rikets andra stad, men vädrets makter var inte riktigt på vår sida. Det spöregnade och var säkert den vårens kallaste dag. Jag fick till och med köpa en extra varm och tjock tröja! Eftermiddagens och kvällens båda seanser var dock lika intressanta som förra gången, men skillnaden var ju att denna gången var jag lite mer förberedd på vad som skulle ske och jag gick inte in i salen med tankar på att detta bara var sagor och påhittade historier. Jag kunde i alla fall medge att det var lite konstigt och att det kanske kunde vara så att medierna kunde prata med de döda. När vi körde hem från Göteborg den kvällen var jag ännu mer konfunderad och halva resan satt vi bägge två och funderade som levande frågetecken.

Jag hade ju trots allt mitt triumfkort kvar – privatsittningen med Benny Rosenqvist! Jag skulle minsann komma på ett sätt att bevisa att det förmodligen ändå bara var andra, mindre intelligenta personer, som gått på dessa mediums trolleritrick och inte såna kloka personer som jag. Desperat försökte jag komma på hur och plötsligt visste jag precis vad jag skulle göra. Jag hade hittat tvivlets sista halmstrå.

 

Categories: Resan


Hit Counter provided by Los Angeles Windows