Menu

Senaste kommentarerna

Följ Bergsbloggen

bloglovin

Följ Bergsbloggen

Följ Bergsbloggen via email

Fyll i din emailadress, så får du uppdateringar via din mailbox

Gör som 1 annan, prenumerera du med.

Bergsledare.com på Facebook

Klicka på bilden

Klicka på bilden

Besökare:


Hit Counter provided by Los Angeles Windows

© 2012 BlogName - All rights reserved.

Firstyme WordPress Theme.
Designed by Charlie Asemota.

Resan del 5

24 juli, 2011 - Author: Lars Roslund - Comments are closed

På min första privatsittning

Det var maj månad och jag stod nervöst utanför Bennys salong i Malmö. Det var äntligen dags för den där privatsittningen. Inger hade varit här ett par dagar tidigare och hon var väldigt imponerad, men hon trodde ju redan på det här. Jag hade förberett mig noga. Jag hade kommit på hur jag skulle få veta sanningen. Ett par år tidigare hade min pappa dött och det var honom jag bett Benny om att få träffa. För att få bevis på att det verkligen var pappa jag pratade med, hade jag kommit på en fråga, som jag skulle ställa. När min pappa precis hade gått bort fick jag en liten stund alldeles ensam med honom, där han låg i sängen på Lunds Lasarett med ljus tända och allt var tyst och stilla. Då sa jag något till honom, som ingen annan mer är han och jag vet. Vad jag sa, har jag aldrig berättat för någon, inte ens för Inger och jag vet inte om jag någonsin kommer att berätta det heller. Med detta i sinnet kom Benny mot mig i dörren. Vi gick en trappa upp till hans kontor och jag tror aldrig att jag varit så nervös. Vi satt på var sin sida om hans skrivbord och han hälsade mig välkommen och sa ”Jaha, så du vill få kontakt med din pappa?” eller nåt sånt. Jag svarade ett nervöst ”Ja” och Benny sa ”Jag har kontakt med en man, som är lite större än du”. Exakt vad Benny sa kommer jag inte ihåg, men efter ett par minuter var jag till 100% säker på att det var min pappa han pratade med/om och detta UTAN att jag hade behövt använda mitt ”vapen” – jag behövde aldrig ställa den där frågan! Jag hade fått mitt svar – och jag hade haft fel – Det fungerar! Man KAN få kontakt med de döda! Vilka budskap jag fick har jag inte det minsta minne av, men det var förmodligen inget så där jätteviktigt, för då hade jag så klart kommit ihåg det. Jag var mer förvirrad än nånsin. Det här måste jag så klart ta reda på mer om och som tur var skulle vi ju åka till Terry Evans en månad senare.

Så här i eterhand har jag funderat mycket på den här privatsittningen. Det sätt, som Benny Rosenqvist jobbar på, stämmer inte alls med hur jag fått lära mig. Enligt den skola jag går i, kan man inte i förväg bestämma vem från andra sidan som ska komma – jag hade ju stämt träff med min pappa. Sen TROR jag att Benny använde sin intuition lika mycket, när han gav mig budskapen – fast det är ju inget jag vet säkert och det spelade mindre roll just vid det tillfället, för jag är i alla fall 100% säker på att det verkligen var min pappa som var i rummet med oss. De privatsittningar jag varit på sen dess har jag inspelade på kassettband, men det kan jag inte minnas man kunde få av Benny. MEN jag har ju fortfarande kvar mitt ”triumfkort” – jag behövde ju aldrig använda det. Vem vet, nån gång i framtiden kanske jag tvivlar på att det är min pappa jag har kontakt med – då kommer jag att plocka fram det igen!

 

 

Categories: Resan


Hit Counter provided by Los Angeles Windows