Menu

Senaste kommentarerna

Följ Bergsbloggen

bloglovin

Följ Bergsbloggen

Följ Bergsbloggen via email

Fyll i din emailadress, så får du uppdateringar via din mailbox

Gör som 1 annan, prenumerera du med.

Bergsledare.com på Facebook

Klicka på bilden

Klicka på bilden

Besökare:


Hit Counter provided by Los Angeles Windows

© 2012 BlogName - All rights reserved.

Firstyme WordPress Theme.
Designed by Charlie Asemota.

Resan del 11

25 juli, 2011 - Author: Lars Roslund - Comments are closed

”Miniseans” för kompisarna

Det var inte bara när jag hade privatsittning, som jag fick andekontakt på Sommarveckan. På ett av passen skulle vi hålla ”storseans” för gruppen. Fråga mig inte hur det gick till, men plötsligt stod jag där mitt i rummet med alla deltagarna runt om mig sittandes på sina stolar.  Terry satte en bindel för mina ögon och snurrade runt mig ett par varv, förmodligen för att jag skulle bli ännu mer snurrig i huvudet och sen sa han: ”Säg nu precis vad som du ser”. ”Men HALLÅ”, tänkte jag. ”Är han dum i huvudet eller nåt? Jag har ju bindel för ögonen!”. ”Försök inte, bara låt det komma”, fortsatte Terry. ”Berätta vad du ser precis NU!” Och plötsligt for den bara förbi, rakt in i en bergvägg – en röd sportbil! Det tog knappt en halv sekund, sen var den borta. ”Jag såg en röd sportbil, som krockade med en bergvägg” sa jag. ”Bra”, sa Terry, ”är det någon här i rummet som känner igen vad Lars pratar om?”  Tydligen var det nån i gruppen som förstod vad jag hade sett, för jag hörde ett ”JA”. Jag hade ju bindel för ögonen, så jag har än idag ingen aning om vem det var. ”Försök igen. Hur ser han ut och vad vill han” Plötsligt stod han där vid sin kraschade bil. Den mörkhåriga killen med brun skinnjacka. ”Jag vill bara säga att jag har det bra nu och att allt gick väldigt snabbt”, sa han och jag förmedlade vad han hade sagt.

Sen var det över! Hur i helsike gick det till? Skit i det! Jag kunde ju! Det var dags att kolla efter hur man gjorde för att boka Globen. Herregud vad jag kunde! Just DÅ kände jag mig bäst i världen och nu kunde ingenting stoppa mig! HAHA – TRODDE JAG!

Categories: Resan


Hit Counter provided by Los Angeles Windows