Menu

Senaste kommentarerna

Följ Bergsbloggen

bloglovin

Följ Bergsbloggen

Följ Bergsbloggen via email

Fyll i din emailadress, så får du uppdateringar via din mailbox

Gör som 1 annan, prenumerera du med.

Bergsledare.com på Facebook

Klicka på bilden

Klicka på bilden

Besökare:


Hit Counter provided by Los Angeles Windows

© 2012 BlogName - All rights reserved.

Firstyme WordPress Theme.
Designed by Charlie Asemota.

Att tro att man kan mer än man egentligen gör del 1

28 juli, 2011 - Author: Lars Roslund - Comments are closed

Att ta ansvar för sina handlingar – eller inte

Du tror kanske att jag bara har gått på ”kurs” hos Terry uppe i Fanthyttan? Under den första delen av min resa provade jag även på andra ställen – det var ju så himla kul det här med andar och spöken och sånt. Jag hade fått kontakt med ett medium, som var utbildad av Terry och som stod med som ”diplomerade medium” på hans hemsida. Hon och hennes kompis, som då gick Bergsledarutbildningen för Terry, skulle ha en endagarskurs i närheten och jag tyckte det lät intressant. Av vissa speciella skäl kommer jag inte att sätta ut deras namn. De andra namnen i historien är också utbytta – utom Lindas och Terrys, så klart.

Med på den här dagen var också äldsta dottern Linda som också var nyfiken på det här okända. Dagen var riktigt småtrevlig. Vi mediterade och hade olika intuitions- och psykometriövningar i ett trevligt sällskap och vi åkte hem trötta och nöjda och belåtna. Sen började det….

Sent på kvällen ringde Linda. Hon var livrädd och kunde inte sova. Hon såg spöken överallt och hörde konstiga ljud. Jag var helt enkelt tvungen att köra dit och se vad jag kunde göra med mina ringa kunskaper. Detta var efter sommarkursen och där hade vi fått lära oss hur viktigt det var att ”stänga ner” när man hade haft kontakt med andevärlden och jag gjorde som jag lärt mig – försökte guida Linda genom Bergsmeditationen för att stänga ner henne och försöka prata lugnt med henne. Det verkade som det hjälpte åtminstone temporärt, för redan dagen efter ringde hon igen och var lika vettskrämd. Jag försökte ringa de två kursledarna vi haft, men ingen av dom svarade, så jag skickade SMS och förklarade hur läget var. Efter ett tag fick jag svar från den ene och det såg ut så här: ”Hon kan ju försöka sova med tänd lampa om hon är rädd” Jag trodde inte mina ögon, när jag läste svaret! Det var det dummaste jag hört! Inte blev det bättre när den andra kursledaren ringde upp och förklarade att ”Linda skulle minsann vara glad för att hon hade fått andekontakt, för det var ju det alla ville ha” Att jag försökte förklara att Linda inte alls var intresserad av några andar utan att hon bara ville få bort dom så hon kunde få sova verkade hon inte alls förstå. Vi blev mer och mer desperata, vad skulle vi göra? Som tur är hade jag fått kontakt med ett annat medium i norra Skåne och jag ringde upp henne för att få råd och sen kom hon och tog hand om Linda och allt blev lugnt igen (Tack L!). Här kunde historien ha slutat om det inte hade varit för att….

Ett halvår senare eller nåt sånt var jag tillbaka i Fanthyttan på min Personlig-utvecklingskurs och på ett av kvällspassen då hade vi för ovanlighets skull ingen planerad övning. (Av nån anledning är detta den enda gången under alla de gånger jag varit där upp på kurs som det har varit på detta viset). Terry frågade oss vad vi tyckte att vi skulle ägna kvällen åt och vi kom överens om att vi skulle ha en fråga-Terry-kväll. Våra huvuden var fyllda av frågetecken och vi tyckte det skulle vara intressant att höra hans synpunkter om saker och ting. Vi pratade mycket om andevärlden såklart och om Anden i flaskan och sånt också och Terry uppmanade oss att inte ”leka” med såna krafter, för han trodde inte att vi riktigt förstod hur starka de var. Eva, en i gruppen, berättade att hon för ett tag sedan hade besökt ett medium, som hade sagt till henne att en ande hade fastnat på henne men att hon skulle ta bort den. Hon frågade Terry om han kunde se om så var fallet och han liksom stannade upp ett tag och blev alldeles tyst i en minut eller så. Efteråt förklarade han att han hade haft ett samtal med sitt team därför dom sa till honom att han skulle hjälpa anden över till andra sidan och Terry tyckte då att det var ju ingen sån kurs han hade just då och om det verkligen var rätt, men andevärlden bestämmer ju och Terry gjorde som de sa.

Självklart tyckte vi alla att det skulle bli jättehäftigt att få uppleva ”Det Okända” på riktigt! Och visst blev det häftigt! En av de märkligaste saker jag har varit med om…

Fortsättning föjler nästa gång :D


Categories: Annat


Hit Counter provided by Los Angeles Windows