Menu

Senaste kommentarerna

Följ Bergsbloggen

bloglovin

Följ Bergsbloggen

Följ Bergsbloggen via email

Fyll i din emailadress, så får du uppdateringar via din mailbox

Gör som 1 annan, prenumerera du med.

Bergsledare.com på Facebook

Klicka på bilden

Klicka på bilden

Besökare:


Hit Counter provided by Los Angeles Windows

© 2012 BlogName - All rights reserved.

Firstyme WordPress Theme.
Designed by Charlie Asemota.

På Privatsittning 2008

7 augusti, 2011 - Author: Lars Roslund - Comments are closed

En ljudupptagning för 3 år sedan

Jag gick igenom gamla ljudfiler och hittade denne, från maj 2008, när jag var på privatsittning hos ett känt svenskt medium – samma som jag var hos året innan. Det kan vara kul att se hur jag ser på det så här tre år senare.

Du känns väldigt trött. Det känns som om du har haft det väldigt jobbit sista tiden. Det känns som dina tankar virvlar omkring och att du har svårt att stänga av dom. Du funderar väldigt mycket just nu. Du känns väldigt målmedveten och fokuserad. Det som är jobbigt för dig är att det finns saker just nu som du inte styr över och det gör dig frustrerad. Fast det känns som att du kommer att balansera det här problemet väl. Det känns tufft just nu, men din energi kommer att komma tillbaka.

Det här var precis efter att jag hade fått reda på att jag hade diabetes och just då kretsade hela mitt liv runt detta.

Det finns andra förändringar i ditt liv också,på det mediala planet. Just nu känns det som ett avslut av något är på gång och att något nytt ska starta. Det är en väldigt, väldigt ljus öppning för dig och ditt liv kommer att få en ny mening. Du behöver inte kämpa så mycket, för du är verkligen in the flow och bara åker med. Du är på rätt väg med det här. Det du gör nu följer den plan som finns för ditt liv. Det kommer att finnas väldigt mycket människor runt dig och ibland kan du tycka att det känns svårt. Det är något du måste lära dig hantera. Det känns som du är en person som är väldigt öppen och då är det viktigt att du hittar en balans i detta. Det står ett hus och väntar på att du ska börja jobba i.

Detta var efter det att jag hade avslutat min personliga utvecklingskurs och precis startat min Bergsledareutbildning…..och så detta hus igen!

Nu sticker det väldeliga på min högra sida. Nån vill komma till dig, men det är inte någon som stått dig nära. Det är nån du känner, som känner den här killen, men han har kommit till dig eftersom du är öppen för sånt här. Han heter Sören och är ganska ung. Han dog i en båtolycka för ungefär 3 år sedan (2005) och han var inte nykter när det hände. Han hann aldrig säga farväl och det är det han vill.

Än i idag har jag ingen aning om vem Sören var och vem det var han ville jag skulle förmedla hälsningen till. Du kanske vet?

Jag får plötsligt väldigt ont i fingrarna – Inte konstigt med alla blodsockertester jag gjorde i början!

Du känns väldigt trött idag, nästan sömnig – Jag är alltid extra trött efter att vi ställer om klockan till sommartid. Dessutom hade jag stigit upp en hel halvtimme tidigare än normalt den dagen.

Jag ser din bil antingen hos Bilprovningen eller på verkstaden. En manlig kollega på jobb kommer att råka ut för en olycka och behöva gå på kryckor. Jag ser att du har två döttrar och jag kan se ett litet barn komma till välden. Du kommer snart att göra en resa till solen och värmen. Du och Terry kommer också att göra en resa tillsammans, där han kommer att presentera dig. Du ger healing hela tiden. Du har det i dig. Människor vill vara med dig. Du kommer att möta en kvinna som du kommer att hjälpa väldigt mycket. Hon kommer att vara väldigt tacksam.

Jag hade inte gjort service på bilen på två år och  tog så klart varningen på allvar. En manlig kollega råkade ut för en liten olycka. Linda och Emma! Fler barnbarn! En resa till Mallorca var planerad, men den blev inställd. Terry och jag har gjort ett par resor genom Sverige sen dess. Jag SKA ju ta tag i min healing nu.

Sen pratade mediumet i en halvtimme om andra närstående personer och självklart skriver jag inget om detta.

Snusar du? Jag har en man här, som säger att du ska spotta ut snuset. Han står dig nära. Har har gråvitt hår och han var ganska robust, nästan hårdhänt, när han levde. Han snusade själv och han jobbade hårt hela sitt liv. Han säger att du är en rejäl pojk. Han tyckte om att ta en sup. Han ser en hund i ditt knä som är sjuk. Han säger att du har bra koll på dina pengar och att du inte ska sluta spela. Till sist säger han att du inte ska glömma att kupa potatisen.

Att det här var min farfar är jag 100% säker på – det är klockrent. Vår hund Eddy blev senare opererad för testikelcancer och jag tänker fortsätta med mina 2 lottorader! Det där med att kupa potatisen tar jag inte bokstvligt, men förstår vad han menade.

Denna sittning var inte lika sensationell, som den året innan, men förutom den där Sören, fattade jag allt som hon sa och jag ser verkligen fram emot fler barnbarn och Drömvinsten på Lotto ;)

Categories: Annat


Hit Counter provided by Los Angeles Windows