Menu

Senaste kommentarerna

Följ Bergsbloggen

bloglovin

Följ Bergsbloggen

Följ Bergsbloggen via email

Fyll i din emailadress, så får du uppdateringar via din mailbox

Gör som 1 annan, prenumerera du med.

Bergsledare.com på Facebook

Klicka på bilden

Klicka på bilden

Besökare:


Hit Counter provided by Los Angeles Windows

© 2012 BlogName - All rights reserved.

Firstyme WordPress Theme.
Designed by Charlie Asemota.

Ascala

8 augusti, 2011 - Author: Lars Roslund - Comments are closed

Snart dags för andra numret

I natt fick jag ett email från Maria i Piteå. Maria är chefredaktör för Ascala, i folkmun Terry Evans tidning. Det innehöll en pdf-fil med andra numret av Ascala. Jag blev så klart väldigt stolt, när Terry hade berättat för mig om sina planer på sin och Marias tidning och ville att jag skulle sköta distributionen av den. Dessutom har jag blivit nån form av ”praktisk rådgivare” med min erfarenhet från affärslivet. Ean-koden på omslaget t ex. Ska Ascala sälja i butik måste en sån finnas. Reklamskatt visste jag att man måste betala om man säljer annonser. Dessutom har jag ju 30 års erfarenhet av annonsblad, även om det inte är samma sak att sälja Blandfärs och tidsskrifter.

Hur är nummer 2? Jag tyckte att nummer 1 var så bra, man kan begära av ett första-nummer. Nummer 2 däremot är så himla jäkla bra! Vilken utveckling! Finns att köpa preliminärt den 29 augusti

Categories: Annat


Hit Counter provided by Los Angeles Windows