Menu

Senaste kommentarerna

Följ Bergsbloggen

bloglovin

Följ Bergsbloggen

Följ Bergsbloggen via email

Fyll i din emailadress, så får du uppdateringar via din mailbox

Gör som 1 annan, prenumerera du med.

Bergsledare.com på Facebook

Klicka på bilden

Klicka på bilden

Besökare:


Hit Counter provided by Los Angeles Windows

© 2012 BlogName - All rights reserved.

Firstyme WordPress Theme.
Designed by Charlie Asemota.

Så här beställer du Ascala

9 augusti, 2011 - Author: Lars Roslund - Comments are closed

 

För att jag ska slippa skriva beställningsrutinerna på Facebook varje gång jag vill påminna dig om hur du ska göra för att beställa Ascala, så lägger jag helt enkelt ut det här på bloggen – SMART VA? (Dessutom får jag ju då kanske en del nya läsare hit ;) )

Om du vill ha Ascala direkt hem i din brevlåda gör du så här:

Skicka ett email till mig med ditt namn och din adress. GLÖM INTE NAMN OCH ADRESS – annars vet jag ju inte vart jag ska skicka tidningen! Vänta! Jag är inte färdig än! Jag måste ju också veta om du vill köpa ETT lösnummer eller om du vill prenumerera på 3 nummer, så skicka inget email förrän du har läst hela denna sidan!

Vill du bara köpa nummer 2 kostar det 59:-

Vill du prenumerera på de nästa 3 utgåvorna betalar du 159:-

Beställer du före den 30 september, så betalar du bara 19:- i porto per tidning. Dessa 19:- tillkommer på ovanstående priser. Jag är inte riktigt färdig än! Om du inte redan har köpt nummer 1, så kan du göra det samtidigt. I så fall behöver du bara betala för tidningen (49:- ), så bjuder vi på portot! När jag har fått ditt ordermail, kommer jag att svara på det och då får du vårt plusgironummer och ett referensnummer. När du sen betalar är det väldigt viktigt att du anger detta nummer, så jag vet vem som betalar. Glömmer du detta, får du tyvärr ingen tidning!

Frågor? I så fall kan du skiva dom här, så svarar jag så fort jag kan.

NU kan du skicka ditt mail! Glöm inte namn och adress och ange om du vill köpa lösnummer eller prenumerera och om du dessutom vill ha nummer 1.

order@ascala.se

OBS! Du kan inte beställa Ascala här på bloggen!

Vill du hellre vänta och köpa tidningen hos någon av våra återförsäljare går det givetvis också bra.

OBS! 23-26 Augusti är jag på kurs i Fanthyttan och kan då givetvis inte svara på ditt ordermail

 

 

 

 

 

Categories: Annat

Discussion (8 kommentarer)

 1. by Maria Ylipää- Lindmark

  :-) Hej, jag vill köpa nästa tre nummer av Ascala för 159:-.

  Önskar dessutom prenumerera på tidningen.

  MVH Maria Ylipää-Lindmark
  Steinholtzgatan 41. KIRUNA

  • Hej Maria
   Vill du vara vänlig att göra som det står ovan – skicka ett email med ditt namn och din adress.
   :-)

 2. by veronica lövstrand

  Hej!
  Jag vill prenumerera på de nästa 3 utgåvorna för 159:- och så vill jag ha nummer 1 för 49kr.
  Är jag då automatiskt med och tävlar om en privatsittning med Terry Evans?

  Kram Veronica

  veronicaskoglow@spray.se

  • Hej Veronica
   Vill du vara vänlig att göra som det står ovan – skicka ett email med ditt namn och din adress.
   Allt om tävlingen står i tidningen
   :-)

 3. Hej!
  Jag vill köpa nästa tre nummer av Ascala.

  Hälsningar
  Bengt

  Bengt Brorson
  Frostgatan 4
  371 51 Karlskrona
  bengt@brorson.nu

  • Hej Bengt
   Vill du vara vänlig att göra som det står ovan – skicka ett email med ditt namn och din adress.
   :-)

 4. by Laila Eriksson

  Har betalat redan för tre nr!skriver bara som reserv,om min adress ej kommit fram!! Laila Eriksson Skärvägen 29 95232 Bureå/073-3989247

  • Din adress hade inte kommit fram, men dina pengar har :-)


Hit Counter provided by Los Angeles Windows