Menu

Senaste kommentarerna

Följ Bergsbloggen

bloglovin

Följ Bergsbloggen

Följ Bergsbloggen via email

Fyll i din emailadress, så får du uppdateringar via din mailbox

Gör som 1 annan, prenumerera du med.

Bergsledare.com på Facebook

Klicka på bilden

Klicka på bilden

Besökare:


Hit Counter provided by Los Angeles Windows

© 2012 BlogName - All rights reserved.

Firstyme WordPress Theme.
Designed by Charlie Asemota.

Meditation för Radiohjälpen

10 augusti, 2011 - Author: Lars Roslund - Comments are closed

I går hade jag säsongens första BM-grupp. Den var lite annorlunda än normalt. Jag gjorde minst 3 flugor på smällen, eller vad det heter. Dels var det en prova-på-meditation för de som inte gjort det tidigare, dels hade jag bjudit in de tre nya deltagare jag kommer att ha i min kommande grupp så att de skulle få känna på hur det är att vara med i min BM-grupp – två kunde komma och så tog jag ju betalt en liten summa, som har gått till Radiohjälpen. Till alla läsare från Skatteverket vill jag säga följande: Det var en insamling till förmån för Radiohjälpen – alla deltagare gjorde frivilliga bidrag -jag tänker INTE ta med detta i bokföringen och betala moms och sånt för de 600 kronorna! ;)

Det blev en helt ”normal” sammansättning för en BM-grupp: 2 medium, 2 tidigare deltagare i mina grupper, 3 som kommer att vara med i höstens grupp, 2 killar och 7 tanter, unga och inte-lika-unga, vana meditatörer och förstagångssådana, en del har varit på kurs i Fanthyttan, 4 från Staffanstorp och 5 utombyare – ja du förstår hur jag menar, en underbar salig blandning av helt vanliga människor.

Jag hade inte gjort nån speciell planering för hur jag skulle genomföra kvällen, men strax innan vi skulle börja kände jag att jag skulle låta meditationen ”vända” uppe vid händerna. Det skulle inte bli nån resa med dessa. Det bara kändes att jag skulle göra så och så fick det bli. Eftersom det var 9 personer i gruppen valde jag också att inte låta alla tolka allas meditationer – i så fall hade vi säkert hållit på än! Det blev en kväll med gott humör och många skratt. Tack alla!

 

Categories: Bergsmeditationen


Hit Counter provided by Los Angeles Windows