Menu

Senaste kommentarerna

Följ Bergsbloggen

bloglovin

Följ Bergsbloggen

Följ Bergsbloggen via email

Fyll i din emailadress, så får du uppdateringar via din mailbox

Gör som 1 annan, prenumerera du med.

Bergsledare.com på Facebook

Klicka på bilden

Klicka på bilden

Besökare:


Hit Counter provided by Los Angeles Windows

© 2012 BlogName - All rights reserved.

Firstyme WordPress Theme.
Designed by Charlie Asemota.

Tankar inför kursen

11 augusti, 2011 - Author: Lars Roslund - Comments are closed

Jag har genomgått 5 olika kurser hos Terry Evans på Creative Experiences i Fanthyttan om man räknar Sommarveckan som en kurs. Som jag skrivit om tidigare, så brukar Terry innan han avslutar en kurs föreslå vilket som kan vara ett lämpligt nästa steg för en,om man vill fortsätta sin utveckling. Inte vid något av dessa tillfällen har han tyckt att jag skulle gå nån mediumutbildning, utan tvärtom har han antytt att detta är något för andra och inte för mig. I början kändes det så klart ganska tufft att andra kunde, men inte jag, men efter som tiden har gått har jag förstått att ALLA kan så klart inte jobba med andevärlden. Hur skulle det se ut om vi alla gick och gav varandra budskap från döingar?

Så jag blev ganska förvånad när Terry i vintras, efter storseansen i Staffanstorp, sa till mig: ”Lars, it’s time for you to take your intuition to the next level”.” Javisst”, sa jag. ”Hur då”? Det var då han föreslog det – att jag skulle gå hans mediumutbildning! ”Men”, försökte jag, ”du har ju sagt att jag inte ska bli nåt medium”. Då förklarade han för mig att kursen inte bara var för blivande medium, utan den utvecklade ens intuition och dessutom har ju jag alltid sagt att jag vill lära mig mer om healing. Så långt är allt glasklart! Jag ska utveckla min intuition och jag ska lära mig mer om healing…MEN…

Jag har varit på en mediumkursavsluting som publik. Jag har sett vad som väntar mig. En storseans! Visserligen har jag ju gjort en sån, eller i alla fall nåt som liknar en sån, en gång tidigare, men jag kan ju inte påstå att publiken jublade åt mig precis. Bara tanken på att jag ska stå inför en massa främmande människor och försöka ge budskap från andevärlden känns både skrämmande och främmande. Tänk om jag gör brakfiasko! Blir den sämsta i Byskolans historia! Dessutom ska jag göra en massa privatsittningar, om kursplanen inte har ändrats. Att jag kan prata med andar vet jag – det kan ju alla göra – men det är ju en helt annan sak att försöka förstå om man får ett svar. Det enda jag vet, eller i alla fall tror mig veta, är att jag tror inte att Terry hade sagt att jag skulle gå kursen om han hade trott att jag var ett hopplöst fall. Det är SÅ jag måste tänka.

Jag kan….hoppas jag

Jag kan… hoppas jag

Jag kan….hoppas jag

PS! Om du vill, kommer du att kunna läsa om mitt kursande ”live” här på bloggen 23-26 augusti. iFånen är bra till mycket – även att blogga med!

Categories: På kurs

Discussion (10 kommentarer)

 1. by Annica

  Jag tror precis som du att Terry inte skulle sagt till dig att prova om du inte var redo. Och det är klart att du kan! Du får gärna ha en privatsittning med mig om du vill. Jag ska ge dig ärlig och rak kritik. Men jag är säkert på att det kommer att gå jättebra för dig. Och det stödet du har är få förunnat. Ni är en så fin familj. Jag gillar alla i den. =)

  • Tack för de fina orden. Jag ska ha dig i åtanke, när det blir dags :-)

 2. Och detta skrev jag samtidigt som jag läser Tolles bok om att leva i nuet och inte bry sig om framtiden….
  Jaja…. ?:-)

 3. by Anna-Lena Malmström

  Jag minns veckan i mars 2010, slutprov (:-?) förvirrad, men kul hade vi. Kranar

 4. by Anna-Lena Malmström

  Jag menar förstås Kramar :D

 5. by Anna

  För det första, tack för en härlig blogg! Och för det andra, är det just så det fungerar har jag fått lära mig genom min mediala utveckling, att du är redo, då du inte vet om det själv och då du själv tror att du inte kan. Så lyssna på Terry, han om någon borde veta! Lycka till! :-)

 6. by Stefan Nordlöf

  Lars

  Hur är det med tilliten? Min intution säger att du kommer att klara detta galant bara du tar dig själv på allvar, om du behöver psykometri grejor får du höra av dig och om någon av dina kurs kamrater behöver någon på sittning i Stockholms området så får du höra av dig
  :yes:

  • Tack kompis!
   Jag lovar att höra av mig om jag behöver det
   :-D

 7. Hej Lars, du kommer få hjälp med tilliten, och självkänslan, jag vet hur du känner, kommer ihåg min mediumutbildning och de krav, måste och motstånd man gick igenom. Mycket handlar om att du ska krama om din skugga, precis som du skrivit om tidigare och inse att du kan bara vara människa som gör ditt allra bästa. Utifrån det kommer du på sikt träna upp komunikationen med andevärlden samt förstärka din intuition genom erfarenheter. Du fixar det. Tro på dig själv och VET att du kan inte vara bättre just nu än det allra bästa du just utfört, det är växande och självinsikt. Dina guider och du behöver ju utveckla ett språk som båda förstår och det tar tid, kraft och massor av härliga stunder. Lovar, den dagen du står där på sen och ska kanalisera så kommer blockeringar du inte ens visste du hade släppa efteråt, och Terry backar upp 100%. Lycka till på vägen. Behöver du hjälp så hör av dig när övningarna droppar in.

 8. Som fd mediumelev till Terry så vet jag hur svårt och krävande det kan vara och inte minst hur stora krav man ställer på sig själv och hur lite självförtroende man har ibland. Men, säger Terry att Du fixar det, så gör Du det! Jag gjorde ju det trots allt! Lycka till! :-))


Hit Counter provided by Los Angeles Windows