Menu

Senaste kommentarerna

Följ Bergsbloggen

bloglovin

Följ Bergsbloggen

Följ Bergsbloggen via email

Fyll i din emailadress, så får du uppdateringar via din mailbox

Gör som 1 annan, prenumerera du med.

Bergsledare.com på Facebook

Klicka på bilden

Klicka på bilden

Besökare:


Hit Counter provided by Los Angeles Windows

© 2012 BlogName - All rights reserved.

Firstyme WordPress Theme.
Designed by Charlie Asemota.

Det började som en kul grej

19 augusti, 2011 - Author: Lars Roslund - Comments are closed

Jag tänkte inte själv på det förrän nån annan sa det: ”Fräcka skor du har”. Jag tittade ner på mina sköna slitna Lacoste gympadojor. Dom där? ”Fräck färg”, sa rösten. Dom där? Det var ju vanliga silverfärgade gympadojor! Tiden gick och jag fick skiljas från mina favoritskor. Dom var tom lagade med silvertejp på insidan, men en dag förstod jag att det var över – det var dags för begravning- i soptunnan! Det hade ju ändå blivit höst och kallt så det var dags att ha nåt varmare på fötterna. Jag tittade i min skosamling och fick se ett par silverfärgade halvkängor. Alltid retar det väl nån, tänkte jag och snörade dom på mig.

Jag tänkte inte mer på det, förrän jag en dag hörde nån: ”Fräck färg du har på skorna”. Jag fattade ingenting! Jag tyckte att alla hade silverfärgade skor just då, men det hade folk väl inte då. I alla fall var de ju inte precis sällsynta. Det fanns ju massvis av silverskor i affärerna – väl? Jag vet egentligen inte vad som hände, men jag fick i alla fall en lysande idé! Har skulle det letas upp fräcka silverskor! Ut på nätet! Ut på Ebay! Ut i välden!

Ja, det som började en gång som en kul grej har på nåt vis blivit mitt varumärke ©Lars©. Silver-Conversen är mina favvisar! Har man inte guldbyxor, så kan man ju i alla fall ha silverskor! Vissa har ju fjädrar i håret eller annat konstigt. I Sverige gäller det ju att sticka ut lagom. Med gula sockar – eller silverskor!

 

Categories: Annat


Hit Counter provided by Los Angeles Windows