Menu

Senaste kommentarerna

Följ Bergsbloggen

bloglovin

Följ Bergsbloggen

Följ Bergsbloggen via email

Fyll i din emailadress, så får du uppdateringar via din mailbox

Gör som 1 annan, prenumerera du med.

Bergsledare.com på Facebook

Klicka på bilden

Klicka på bilden

Besökare:


Hit Counter provided by Los Angeles Windows

© 2012 BlogName - All rights reserved.

Firstyme WordPress Theme.
Designed by Charlie Asemota.

Då var vi igång…

23 augusti, 2011 - Author: Lars Roslund - Comments are closed

Jag är väldigt förvånad över mig själv! Jag är lugn som en filbunke! Visserligen är det ett par timmar tills kursen sätter igång, men ändå! Det kan ju i och för sig bero på att jag denna gången varken har några förväntningar eller någon speciell målsättning för vad jag vill uppnå. Förra gången hade jag bestämt mig för att jag skulle bli en himla bra Bergsledare, men nu har jag inga såna planer alls. Det ska bli skönt att starta nåt utan att känna prestationsångest eller annat jobbigt – säger jag nu INNAN kursstart i alla fall :)
Vi är 22 kursdeltagare och av dessa är vi hela 6 pojkar. Så många hade jag inte trott det skulle vara. Jag bor tillsammans med 2 av dessa på ovanvåningen (i rum 10 för er som vet). Kursens första måltid har avnjutits efter de första samtalen på trappan. Vi har i alla fall haft en himla tur med vädret idag. En strålande se sommarkväll. Det känns tryggt att ha varit här tidigare så att man är väl inkörd på rutinerna typ var toa, kaffe och bästa mobiltäckning finns. Snart är det dags för kvällspasset.

22 främlingar i en ring. Kvällens enda övning var att vi skulle presenters oss för varandra. Som vanligt kommer jag inte ihåg ett enda namn. Jag tror att ungefär 15 personer har ett namn som börjar på Mar- i alla fall också då Inez, som jag har träffat här uppe på kurs förut. En lugn och skön kväll – i morgon börjar allvaret!

Categories: På kurs

Discussion (1 kommentar)

  1. Lycka till…..:)


Hit Counter provided by Los Angeles Windows