Menu

Senaste kommentarerna

Följ Bergsbloggen

bloglovin

Följ Bergsbloggen

Följ Bergsbloggen via email

Fyll i din emailadress, så får du uppdateringar via din mailbox

Gör som 1 annan, prenumerera du med.

Bergsledare.com på Facebook

Klicka på bilden

Klicka på bilden

Besökare:


Hit Counter provided by Los Angeles Windows

© 2012 BlogName - All rights reserved.

Firstyme WordPress Theme.
Designed by Charlie Asemota.

Onsdag eftermiddag

24 augusti, 2011 - Author: Lars Roslund - Comments are closed

”Titta vad kul” sa jag till en av mina rumskompisar ”Jag har fått en ny vänförfrågan på Facebook” ”Från vem då?” frågar killen som sover i sängen närmast dörren. ”Ingen aning. Från nån Anders” svarade jag. ”Jaha, det är ju från mej” säger han då. Så min ene rumskompis heter alltså Anders och för rättvisans skull har jag då försökt lägga på minnet att han i sängen närmast mig heter Vilhelm eller nåt liknande. Han lystrar i alla fall till det namnet. Trevliga pojkar bägge två även om de lät mig försova mig i morse!

Eftermiddagen har gått i intuitionens tecken. Under genomgången som Terry höll vänder han sig plötsligt till mig och säger att han har ett budskap till mig från andevärlden. Min pappa är här och han säger att nu är det dags! Det är dags för handling i stället för att bara snacka. Han varnar mig för att ramla tillbaka till samma gamla beteende. Handla – framtiden ser ljus ut för mig. Jag har ju bett om rådgivning och nu fick jag svaret! Men, fortsatte pappa, varför i allsindar envisas jag med att ha tröjor på mig där det står Affliction över hela ryggen eller bröstet. Nu har jag Googlat på ordet och förstår vad han menar.

20110824-191546.jpg

Det har flyttat in en groda i dammen i trädgården! Jag lade ut bilden på Terrys Facebooksida och har fått massvis av tips på vad denna lilla krabat symboliserar

Ikväll fortsatte vi med intuitions- och psykometriövningar. Som vanligt blir man alldeles mållös när Terry demonstrerar sin förmåga. Bägge mina avläsningar gick över förväntan. Det är ju trots allt ett tag sen sist! I morgon väntar andevärlden. Då ska vi prata om healing. Hörde ni det alla andar: I MORGON! I natt vill vi sova ostörda!

Categories: På kurs

Discussion (2 kommentarer)

  1. Ha ha ha …vilket rum har ni? Vet att vissa tillfällen jag sovit i speciellt ett av rummen så har aktiviten varit så hög så jag har fått gå upp och ta en promenad på natten..:)

  2. by Elina

    Hej! Vad intressant att läsa detta! Jag väntar med spänning på att gå samma utbildning som du, med start 13 september. Kommer att fortsätta läsa din blogg om du skriver vidare. Ha det fint! Hälsar Elina


Hit Counter provided by Los Angeles Windows