Menu

Senaste kommentarerna

Följ Bergsbloggen

bloglovin

Följ Bergsbloggen

Följ Bergsbloggen via email

Fyll i din emailadress, så får du uppdateringar via din mailbox

Gör som 1 annan, prenumerera du med.

Bergsledare.com på Facebook

Klicka på bilden

Klicka på bilden

Besökare:


Hit Counter provided by Los Angeles Windows

© 2012 BlogName - All rights reserved.

Firstyme WordPress Theme.
Designed by Charlie Asemota.

Onsdag förmiddag

24 augusti, 2011 - Author: Lars Roslund - Comments are closed

Skit också! Dagen börjar med att jag vaknade klockan kvart i nio! Snyggt jobbat, Lars! ”Vad ställer du din väckarklocka på, Lars?””Jag behöver inte nån väckarklocka, jag vaknar ändå” sa jag. Jodå visst gjorde jag det, men trekvart för sent. Jaja dagen kan ju bara bli bättre!

Förmiddagen gick i Bergsmeditationens tecken. Som vanligt här uppe blev vi indelade i fyra grupper och efter att Viktoria hade guidat oss genom BM och förmiddagsfikat, var det dags för meditationsgruppsarbete. Idag fick jag vara ledare för vår grupp och det kändes hur bra som helst att få en roll som man känner sig hemma i. Självklart klarade jag min uppgift galant ;)

Eftersom jag ju är inblandad i Ascala också, tillbringade jag större delen av lunchrasten på Byskolans kontor med Terry och Cattis, där vi gick igenom ett par kommande projekt, som jag tyvärr inte kan avslöja än. Jäklar vad jag fortfarande inte är riktigt vaken i skallen än! Dags för en liten promenad innan eftermiddagspasset!

20110824-144453.jpg

Categories: På kurs

Discussion (2 kommentarer)

  1. ååå..ni har fint väder också..:)

  2. by Cecilia Dafheim

    Klart du behöver ”väckarklockor” som ”ringer” heeelaa tiden ;-)


Hit Counter provided by Los Angeles Windows