Menu

Senaste kommentarerna

Följ Bergsbloggen

bloglovin

Följ Bergsbloggen

Följ Bergsbloggen via email

Fyll i din emailadress, så får du uppdateringar via din mailbox

Gör som 1 annan, prenumerera du med.

Bergsledare.com på Facebook

Klicka på bilden

Klicka på bilden

Besökare:


Hit Counter provided by Los Angeles Windows

© 2012 BlogName - All rights reserved.

Firstyme WordPress Theme.
Designed by Charlie Asemota.

Torsdag före lunch

25 augusti, 2011 - Author: Lars Roslund - Comments are closed

20110825-090137.jpg

Jag vaknar upp till en gråtrist dag. Det regnar men har sol i mitt sinne. Nyduschad och fin kunde jag äta frukost i lugn och ro.

På förmiddagsfikan funderade jag lite över vad jag skulle kunna skriva om idag här i bloggen som kan vara av värde. Nyfiken som jag är startade jag Byskolans dator, som förresten nyss blivit utbytt till nyare modell, för att kolla om nåt nytt hade hänt i världen utanför Fanthyttan, dvs jag gick in på Facebook. När jag sitter där och slöläser börjar det ringa väldeliga i hela huset. Vad i helsike är det, undrade jag. Det låter ju nästan som ett brandlarm! Och visst var det brandlarmet. Som tur är var det ett falsklarm, men vi fick en liten brandöving och samlades alla ute på parkeringen tills brandkåren hade kommit och checkat av för säkerhets skull innan vi blev insläppta igen.

Efter den ofrivilliga brandövningen fortsatte förmiddagspasset och för första gången öppnade jag upp healingkanalen och blev illamående på köpet. Tack för det andevärlden!

Igår blev det också bestämt att jag skulle få en privatsittning av Ingela. Jag fick frågan och givetvis tackar man inte nej till ett sånt erbjudande. Vi gick över till Terrys hus och använde hans gästvåning. Det tog ett litet tag innan jag förstod vem det var från andra sidan som kom och ville ge mig budskap. Det var ingen släkting utan en av mina föräldrars gamla bekanta som jag nog inte har träffat på 40 år. Ja nu är hon ju dessutom en döing :). Hon berättade i alla fall att en mycket stor förändring låg framför mig som verkligen kommer att förändra mitt liv – spännande! Tyvärr, detaljerna håller jag för mig själv!

Categories: På kurs

Discussion (1 kommentar)

  1. by Annika

    Härligt, glad för din skull..att få ett budskap är stort.


Hit Counter provided by Los Angeles Windows