Menu

Senaste kommentarerna

Följ Bergsbloggen

bloglovin

Följ Bergsbloggen

Följ Bergsbloggen via email

Fyll i din emailadress, så får du uppdateringar via din mailbox

Gör som 1 annan, prenumerera du med.

Bergsledare.com på Facebook

Klicka på bilden

Klicka på bilden

Besökare:


Hit Counter provided by Los Angeles Windows

© 2012 BlogName - All rights reserved.

Firstyme WordPress Theme.
Designed by Charlie Asemota.

Fredag – hemresa

26 augusti, 2011 - Author: Lars Roslund - Comments are closed

Jäklar vad tiden går fort när man har roligt. Jag hade utan vidare kunnat stanna ett par dagar till. Så fort det går att komma människor nära när man är här. Man lär ju känna folk snabbare än man lär sig deras namn. I går när vi hade psykometri blev hon som läste av mitt föremål så himla glad att det som sa stämde att jag fick en kram – och jag kommer fortfarande inte ihåg hennes namn. Det är bara här man kramar namnlösa människor

Dagens enda pass, efter den sedvanliga reflektionen över gårdagen handlade om läxan till nästa gång. 10 psykometriavläsningar, 10 personer ska jag ge healing till två gånger vardera och så ska jag för fjärde gången läsa berget. Dessutom fick vi ju reda på vem som är vår mentor. Jag och Sara från Finland passade bra ihop tyckte Terry

20110826-145331.jpg

Lindesbergs station – det är väl ungefär 30:e gången jag är här. Vilken jäkla tur jag har med vädret! Jag tycker att det är skönt att sitta alldeles själv med mina tankar i fyra och en halv timma på tåget hem. Det är alltid många tankar som rör sig i huvudet efter en kursträff på Byskolan i Fanthyttan med Terry Evans

Categories: På kurs

Discussion (1 kommentar)

  1. by Britt Hansson

    Jag som inte KAN tolka får en egendomlig känsla av att Du är besviken och inte har fått ut vad Du trodde eller ville – ÄVEN om Du kanske nollställt Dig före kursen … Möjligen läser jag FÖR mycket mellan raderna .. jag som är värdelös på att tolka …. men känslan finns hos mig ändå!


Hit Counter provided by Los Angeles Windows