Menu

Senaste kommentarerna

Följ Bergsbloggen

bloglovin

Följ Bergsbloggen

Följ Bergsbloggen via email

Fyll i din emailadress, så får du uppdateringar via din mailbox

Gör som 1 annan, prenumerera du med.

Bergsledare.com på Facebook

Klicka på bilden

Klicka på bilden

Besökare:


Hit Counter provided by Los Angeles Windows

© 2012 BlogName - All rights reserved.

Firstyme WordPress Theme.
Designed by Charlie Asemota.

Resten av torsdagen

26 augusti, 2011 - Author: Lars Roslund - Comments are closed

Efter privatsittningen med Ingela ville Cattis prata lite med mig om vårens storseanser. Jag brukar ju ibland hjälpa till lite när Terry befinner sig på mina breddgrader. Sen ville Terry växla ett par ord och efter det satt vi ett par i gruppen och snackde lite och vips så var den lunchrasten slut

Dagens första healingpass är över. Jag blev väldigt trött och avslappnad när jag var klient och jag rörde verkligen upp känslor hos mitt ”offer” när det sen var min tur. Jäklar vad det stack i mina händer. Jag är en naturlig healer, sa Terry och nu förstod jag kanske vad jag gjorde på den här kursen fortsatte han

Jag säger bara en sak: fläskfilé med hemmagjorda klyftpotatis och svampsås och efter det äpplekaka med vaniljvisp. Dregla!

Dagens andra healingpass förvandlades till psyometri. Jag tror det är första gången någonsin här uppe som Terry har avvikit så pass mycket från programmet att han har bytt ämne totalt. I alla fall tyckte jag att jag verkligen försökte låta bli att försöka alls och det gjorde att det gick mycket lättare. I morgon ska vi skiljas åt och åka hem. Jisses vad tiden har gått fort!

Categories: På kurs

Discussion (1 kommentar)

  1. by Annika

    Skratt…jodå..terry avviker allt från sin agenda ofta..däremot har jag en stark känsla av att han gör det av ett syfte, vi får det vi behöver..:)


Hit Counter provided by Los Angeles Windows