Menu

Senaste kommentarerna

Följ Bergsbloggen

bloglovin

Följ Bergsbloggen

Följ Bergsbloggen via email

Fyll i din emailadress, så får du uppdateringar via din mailbox

Gör som 1 annan, prenumerera du med.

Bergsledare.com på Facebook

Klicka på bilden

Klicka på bilden

Besökare:


Hit Counter provided by Los Angeles Windows

© 2012 BlogName - All rights reserved.

Firstyme WordPress Theme.
Designed by Charlie Asemota.

Min BM-grupp är komplett

4 september, 2011 - Author: Lars Roslund - Comments are closed

Eftersom jag ju har börjat ny kurs för Terry, har jag beslutat mig för att bara ha EN Bergsmeditationsgrupp under de närmsta 18 månaderna. Jag tror inte att jag kan göra ett fullgott jobb som Bergsledare annars. Detta innebär tyvärr att jag inte kan ta in alla ni som sökt plats i mina grupper. Om någon i min grupp väljer att sluta efter höstens meditationer, kommer jag att ersätta med ny deltagare till våren. Men det tar vi då….

Categories: Bergsmeditationen


Hit Counter provided by Los Angeles Windows