Menu

Senaste kommentarerna

Följ Bergsbloggen

bloglovin

Följ Bergsbloggen

Följ Bergsbloggen via email

Fyll i din emailadress, så får du uppdateringar via din mailbox

Gör som 1 annan, prenumerera du med.

Bergsledare.com på Facebook

Klicka på bilden

Klicka på bilden

Besökare:


Hit Counter provided by Los Angeles Windows

© 2012 BlogName - All rights reserved.

Firstyme WordPress Theme.
Designed by Charlie Asemota.

Debut som tolk!

5 september, 2011 - Author: Lars Roslund - Comments are closed

Livsstilsmässa i Göteborg

Till helgen ska jag bege mig till rikets andra stad, Göteborg, för att deltaga på en mässa. Det blir första gången som jag kommer att vara en av ”utställarna” på ett sådant evenemang. Som besökare har jag varit på mässor ett antal gånger, men inte på den andra sidan, så att säga. Vad ska den typen där att göra? undrar du kanske. Jag och Terry och tre av flickorna i Ascala-gänget ska promota den fina tidningen. Andra numret kommer ju ut i veckan och du passar det ju fint att visa upp det inför förhoppningsvis massvis av mässbesökare.

Förutom Ascala ska Terry hålla två föredrag om intuition – ett på lördag och ett på söndag. När jag var på kursen i Fanthyttan härom veckan frågade Terry mig om jag ville tolka hans föredrag till svenska. Jag har ju sett och hört Viktoria göra det säkert 100 gånger vid det här laget, så jag sa ja…MEN jag påpekade att jag inte är Viktoria och att det säker blir några ”fackord” som jag inte riktigt vet vad de betyder, fast det var OK sa herr Evans. Hursomhelst ska det bli jättespännande att få prova på. Att göteborgarna sen kanske behöver en tolk, som översätter min skånska till svenska är ju en helt annan sak! ;) Självklart kommer jag att blogga om mitt Göteborgsäventyr här!

Om jag är nervös? Inte ett smack! – ÄN!

Categories: Annat

Discussion (2 kommentarer)

  1. by Maria

    Lycka till ;0) siktar på att vara en i publiken…

  2. by malou

    :-D …Det blir säkert jättekul och det brukar ju vara ganska lättsamt eller hur?..Vi sitter troget och hejar på dig
    //Malou


Hit Counter provided by Los Angeles Windows