Menu

Senaste kommentarerna

Följ Bergsbloggen

bloglovin

Följ Bergsbloggen

Följ Bergsbloggen via email

Fyll i din emailadress, så får du uppdateringar via din mailbox

Gör som 1 annan, prenumerera du med.

Bergsledare.com på Facebook

Klicka på bilden

Klicka på bilden

Besökare:


Hit Counter provided by Los Angeles Windows

© 2012 BlogName - All rights reserved.

Firstyme WordPress Theme.
Designed by Charlie Asemota.

Höstens första BM-kväll

7 september, 2011 - Author: Lars Roslund - Comments are closed

Igår var det äntligen dags! Dags för höstens första meditationsträff. Sommaren har varit lång, trots att vädret har varit skit, eller kanske känns det så just därför. Att vara Bergsledare är det absolut roligaste och intressantaste jag vet, så jag hade verkligen sett fram emot kvällen.

I höst har jag, som jag tidigare berättat bara EN grupp, eftersom jag ju samtidigt går mediumkursen för Terry. Höstens grupp består av en pojke och sex tanter i varierande ålder. När jag ”satte ihop” gruppen kände jag redan då att den kommer att fungera alldeles utmärkt och igår var det alltså dags för premiären. Tyvärr fick jag två återbud, men det ingår liksom i ”planen”. Jag fick ju tidigt tipset om att ha sju deltagare i mina grupper, för i regel brukar det vara någon, som har förhinder och så var det alltså även igår.

Efter en snabb presentation av varandra, guidade jag gruppen genom meditationen, alla kunde följa mig utan några som helst problem och vilken energi det blev i rummet! Jag blev alldeles tung i huvudet. När det var dags att tolka meditationerna, satt jag bara och njöt. Vilken grupp! Även om jag själv inte tolkade, tror jag i alla fall inte att det var mycket jag hade kunnat tillägga om jag skulle ha gjort det. Fastän tre av deltagarna inte har mediterat speciellt ofta verkade det som om de inte hade gjort annat i hela sitt liv.

Självklart kan jag inte delge er några detaljer om deltagarnas meditationer eller tolkningar.

Tack min fina BM-grupp för en underhållande och trevlig kväll och tack för det NI lärde mig!

Categories: Bergsmeditationen


Hit Counter provided by Los Angeles Windows