Menu

Senaste kommentarerna

Följ Bergsbloggen

bloglovin

Följ Bergsbloggen

Följ Bergsbloggen via email

Fyll i din emailadress, så får du uppdateringar via din mailbox

Gör som 1 annan, prenumerera du med.

Bergsledare.com på Facebook

Klicka på bilden

Klicka på bilden

Besökare:


Hit Counter provided by Los Angeles Windows

© 2012 BlogName - All rights reserved.

Firstyme WordPress Theme.
Designed by Charlie Asemota.

Mot Göteborg!

9 september, 2011 - Author: Lars Roslund - Comments are closed

Nyrakad och nyduschad och med bilen nytankad och fullastad med Ascalor var det så dags att ta sig de drygt 25 milen norrut till Göteborg. ELO skrålade ur högtalarna när jag körde E6an norrut i strålande sensommarsol. Det känns som det börjar hur bra som helst och inte ett enda vägarbete störde resan. Efter en snabbis på Freeport i Kungsbacka anlände jag så småningom till hotell Allen mitt i smeten i stan.

20110909-152607.jpg
Den enda lilla plumpen skulle väl i så fall vara att jag parkerade på RÖD ruta i stället för GRÖN och fick flytta bilen ett par meter.
Efter en stund dök Maria och Terry upp. Dom kom körandes från Fanthyttan. Efter att ha hjälpt Terry att parkera bilen ;) och sett till att han kom till rätt rum ringde vi efter Malou. Vi samlades i hotellkafeterian och gick över gatan till mässlokalen.

20110909-215819.jpg
Där inne träffade vi Sanya, tror jag hon hette, som arrangerar evenemanget. Vi var de enda som tills då hade varit och kollat in lokalen. Det kanske säger lite om de övriga, eller så kanske de kom senare
Efter en fika på Avenyn tog vi en liten promenad längs denna gata till vi hittade en mysig restaurang där vi åt och planerade inför morgondagen. Dessutom bestämde vi att jag även ska åka på mässan i Stockholm i slutet av oktober!
Tillbaka på hotellet för att varva ner och vila inför en spännande dag i morgon

Categories: Annat


Hit Counter provided by Los Angeles Windows