Menu

Senaste kommentarerna

Följ Bergsbloggen

bloglovin

Följ Bergsbloggen

Följ Bergsbloggen via email

Fyll i din emailadress, så får du uppdateringar via din mailbox

Gör som 1 annan, prenumerera du med.

Bergsledare.com på Facebook

Klicka på bilden

Klicka på bilden

Besökare:


Hit Counter provided by Los Angeles Windows

© 2012 BlogName - All rights reserved.

Firstyme WordPress Theme.
Designed by Charlie Asemota.

Lördagsmässa

10 september, 2011 - Author: Lars Roslund - Comments are closed

Jaha, så går det när man lägger sig före midnatt – man vaknar innan långt innan väckariFånen ringer och man får ge sig ut och leta efter tuppen, så man kan väcka honom. Bor man i villa är det inte lätt att somna om när ett helt hotell är uppe och kissar i ottan och spolningarna hörs i väggen. Men jag har väl säkert fått mina sex timmars sömn i alla fall, för jag känner mig hyfsat pigg för att vara före sju. Dags art göra sig vacker inför dagens event….

20110910-230429.jpg
Vi var i mässhallen i god tid och fick alla grejor på rätt plats innan öppningsdags. Det var bara att konstatera att det var bäst att låta flickorna sköta alla detaljer med dekorationen av montern och liknande

20110910-230751.jpg
Tanken var att jag skulle hjälpa Terry med att ta betalt medan han skrev autografer och signerade tidningar och sånt och tanterna skulle stå för pratet om Ascala. Klockan tio öppnades dörrarna och tio minuter senare började kaoset. Terry skulle hålla föredrag och till detta hade vi 90 biljetter. Dessa tog slut på en timme och efter lite jobb fixades plats för en extra föreställning

20110910-231156.jpg
Kvickt som attan fick jag tillverka 90 nya biljetter samtidigt som jag sålde tidningar och svarade på frågor och översatte och säkert en massa annat också. Allt på en och samma gång. Jag han få ner en snabb hummuswrap till lunch innan det var dags…
Klockan tre var det dags för min debut som tolk

20110910-231516.jpg
Kön ringlade sig runt det lilla cafeet där vi skulle klämma in 90 personer. Knökfullt är bara förnamnet till hur det var i den lilla salen. Dessutom tog syret snart slut och efter ett par minuter kändes set som vi befann oss i en bastu. Här gjorde jag min debut som tolk till Terry. Och det gick skitbra! Visst missade jag säkert ett par ord men jag fick i alla fall positiva ord efteråt och det var ju bra eftersom det var dags igen trekvart senare. Andra gången var det ännu värre i lokalen men jag klarade det också

Nu är det dags att lägga upp de lurviga i bingen, för i morgon kör vi igång igen!

Categories: Annat


Hit Counter provided by Los Angeles Windows