Menu

Senaste kommentarerna

Följ Bergsbloggen

bloglovin

Följ Bergsbloggen

Följ Bergsbloggen via email

Fyll i din emailadress, så får du uppdateringar via din mailbox

Gör som 1 annan, prenumerera du med.

Bergsledare.com på Facebook

Klicka på bilden

Klicka på bilden

Besökare:


Hit Counter provided by Los Angeles Windows

© 2012 BlogName - All rights reserved.

Firstyme WordPress Theme.
Designed by Charlie Asemota.

Söndagsmässa

11 september, 2011 - Author: Lars Roslund - Comments are closed

Precis innan jag vaknade hade jag en väldigt konstig dröm. Jag drömde att jag vaknade upp hemma fast jag visste att jag somnat på hotellet i Göteborg. Vilket helsike jag hade för att försöka komma på vilken dag det var och hur tusan jag hade hamnat där. Jag drog en lättnadens suck när iFånen ringde och jag insåg att det bara hade varit en dröm
Efter ett par laxamackor till frukost och utcheckning från hotellet är det dags att möta anstormningen av biljettköpare till Terrys föredrag. Det blir säkert samma kaos idag om inte värre för vi börjar få ont om växel i kassan.
Förmodligen var det väl för att jag var mer förberedd idag, för jag tyckte inte anstormningen av folk var så jobbig. Men folk kom det! Bägge Terrys föredrag blev utsålda före klockan 12 och tidningarna gick åt som smör i solen. På tal om sol och värme. Idag var det om möjligt ännu varmare än igår och luften var ännu tunnare.

20110911-214506.jpg
Utsikten från min stol var ganska enformig, även om flickorna från Mikkiscorner var väldigt trevliga och dom ska vi dessutom träffa igen i Stockholm nästa månad.

20110911-214742.jpg
Ett par gånger avlöste Malou mig så jag kunde få lite fast och flytande i magen eller hälsa på andra kompisar som Anette och Per Ola från LoveIt
Sammanfattningsvis tyckte jag det var skitkul och dessutom sålde vi ju över 500 tidningar och det var ju därför vi var där och om jag själv får säga det är jag ganska bra på att tolka!

Categories: Annat


Hit Counter provided by Los Angeles Windows