Menu

Senaste kommentarerna

Följ Bergsbloggen

bloglovin

Följ Bergsbloggen

Följ Bergsbloggen via email

Fyll i din emailadress, så får du uppdateringar via din mailbox

Gör som 1 annan, prenumerera du med.

Bergsledare.com på Facebook

Klicka på bilden

Klicka på bilden

Besökare:


Hit Counter provided by Los Angeles Windows

© 2012 BlogName - All rights reserved.

Firstyme WordPress Theme.
Designed by Charlie Asemota.

På storseans med Lisa Williams

23 september, 2011 - Author: Lars Roslund - Comments are closed

I måndags förmiddag hoppade Inger opch jag in i bilen för att köra de drygt 60 milen till Stockholm. Efter cirka 7 timmars skumpande på E4an klarade vi precis rusningstrafiken i kungliga Hufvudstaden. Som vanligt bodde vi på Hotell Riesen, ett stenkast från Slottet och efter en pizza i Gamla Stan skulle vi se på ”Det Okända” på rummet. Klart att de inte hade 7an i sitt kanalutbud! Men skam den som ger sig – jag har ju en iPhone! Och jag betalar 49:- i månaden för att kunna se TV i den! Så klart fanns 7an med i Telias utbud – även om den fortfarande heter TV4+, så på med glasögonen och med iPhonen på huvudkudden var det inga problem att titta.  Det blev en liten kvällpromenad innan kudden kallade.

Tisdag morgon vaknade vi vid 8-tiden och efter frukost blev det en runda på stan. Från början var det ju meningen att storseansen skulle vara på Cirkus på Djurgården, men jag förmodar väl att biljettförsäljningen inte varit så där lysande, för evenemanget var flyttat till Maxim. Inte konstigt att man inte sålt tillräckligt med biljetter, förresten – jag tycker marknadsföringen har varit jättedålig. Hade inte 08-Stefan berättat om att Lisa skulle komma till Sverige, vetetusan om jag hade haft en aning om det.
Biljetterna skulle bytas ut för alla oss som köpt tidigt och fått Cirkus-märka biljetter. Kassan öppnade klockan 16.00, så det var gott om tid att leka turist och gå på stan. Vädrets makter var med oss, även om det inte precis var nån sensommarvärme, så regnade det i princip inte på hela tiden. Vid 16-tiden stod vi faktiskt allra först i kön och fick ny biljett, på rad 5 mitt i salongen – kändes som bästa platsen! Vi träffade ett par Staffanstorpsbor utanför och under tiden vi stod där utanför kom kvällens huvudperson i taxi. De som är medlemmar på hennes hemsida  och som på typiskt amerikanskt vis betalat 30 dollar per år, fick träffa henne före föreställningen och de fick ett signerat idolkort eller nåt, kunde jag se. Eftersom jag varken är medlem eller har betalat några dollar fick jag smygfota henne i dörröppningen ;). Strax innan 18 var vi åter utanför Maxim och hann få träffa en del Fanthyttan-kompisar. Susanne från min Personlig-utvecklingskurs, Maria från Ascala (de två som är på bilden), Stefan, som jag faktiskt aldrig gått samma kurs som – det har däremot Ingfer gjort och Bergsledar-Helen och Patrik från Köping.  Klockan 18.40 öppnades dörrarna och alla rusade in. Eftersom det var numrerade platser tyckte vi inte det var nån brådis och dessutom skulle vi ju sitta mitt i 5:e raden, så hornen växte i pannan på mig – sist in, så skulle ju alla få resa sig när vi skulle till våra platser!

Efter en knapp halvtimmes försnack – jättetrevligt och roligt, dessutom – började storseansen. Hon var precis lika glad och sprudlande som på TV. Och jodå – det var helt OK att ta foto på henne om ni undrar – även om det blev lite suddigt! Jag tror nog att detta var den bästa storseans jag varit på. Jag tror inte hon hade ett enda fel under de två timmar hon håll på. Jag tycker det var en bra lösning, att de som fick budskap visades på skärmen bakom Lisa, så att man kunde se deras reaktioner. Jag är inte säker på att de som syntes där tyckte likadant, däremot. Ett tag hade hon budskap till tre personer samtidigt, men även det klarade hon galant. Den sista döingen som kom, var till mamman och de tre barnen han hade lämnat kvar, när han gick över för 7 månader sedan. Det var så himla gripande och fint och alla fyra fick jättefina budskap. Jag är ledsen Terry, men jag tror nog att du bara är näst bäst! ;)

Categories: Annat

Discussion (1 kommentar)

  1. by Anna-Lena Malmström

    Ibland är vårt vackra land lite väl avlångt och hon lär nog kanske inte ta sig norröver. Kul att kvällen blev lyckad. Kram


Hit Counter provided by Los Angeles Windows