Menu

Senaste kommentarerna

Följ Bergsbloggen

bloglovin

Följ Bergsbloggen

Följ Bergsbloggen via email

Fyll i din emailadress, så får du uppdateringar via din mailbox

Gör som 1 annan, prenumerera du med.

Bergsledare.com på Facebook

Klicka på bilden

Klicka på bilden

Besökare:


Hit Counter provided by Los Angeles Windows

© 2012 BlogName - All rights reserved.

Firstyme WordPress Theme.
Designed by Charlie Asemota.

Mina första healingklienter

25 september, 2011 - Author: Lars Roslund - Comments are closed

Idag påbörjade jag en av läxdelarna på min kurs: healingen. På utsatt tid träffade jag mina klienter utanför min lokal och efter en kort presentation och genomgång av vad som skulle ske, satte jag igång. Jag var faktiskt inte ett dugg nervös. Jag hade ”kopplat upp” innan de kom och jag kände i mina händer att allt var som det skulle. Självklart kan jag inte skriva om vad jag fick till mig eller vad jag kände, men det var jäkligt häftigt när det kändes som en osynlig kraft liksom flyttade mina händer! Jag tyckte det gick jättebra och mina klienter verkade nöjda – jag får hoppas de är nöjda efter nästa gång också, när de ska fylla i utlåtandet och skicka upp till Byskolan!

Jag behöver fler klienter! Är du intresserad, så hör av dig!

Categories: På kurs


Hit Counter provided by Los Angeles Windows