Menu

Senaste kommentarerna

Följ Bergsbloggen

bloglovin

Följ Bergsbloggen

Följ Bergsbloggen via email

Fyll i din emailadress, så får du uppdateringar via din mailbox

Gör som 1 annan, prenumerera du med.

Bergsledare.com på Facebook

Klicka på bilden

Klicka på bilden

Besökare:


Hit Counter provided by Los Angeles Windows

© 2012 BlogName - All rights reserved.

Firstyme WordPress Theme.
Designed by Charlie Asemota.

Andekontakt?

10 oktober, 2011 - Author: Lars Roslund - Comments are closed

I går låg vi i vår dubbelsäng, Inger och jag, och snackade och hade det mysigt. Alla ni läsare, som förväntar er nåt snusk eller liknande, kommer att bli besvikna, för vi låg där endast för att Inger kurerade sig med näsdroppar ;). När det kändes som allra mysigast, du vet så där när det känns som man är den lyckligaste personen på jorden, fick jag helt plötsligt en väldigt obehaglig känsla. Jag mådde inte alls bra – det kändes nästan som jag skulle spy. Jag tyckte det var väldigt märkligt, för det var ju inte alls så jag kände mig och ändå kände jag så där! Jag blundade och svalde och försökte slå bort obehaget. Då såg jag en bild framför mig, som liksom hörde ihop med illamåendet. Jag kände mig precis som jag befann mig i en djup vattenfylld dal med jättehöga berg på bägge sidor. Egentligen tyckte jag det såg ut som att jag befann mig på en gata med hus på bägge sidor, men ändå inte. Jag slog ifrån mig både bild och känsla och återgick till söndagsmyset.

Efter ett par minuter säger Inger: ”Det är någon i rummet” och numera vet jag att hon inte menar nån levande, utan en döing, när hon säger så. ”Det känns som han tog livet av sig – jag tror han hoppade ut från ett fönster”. Jag frågade henne om det fanns vatten i närheten och det gjorde det. jag berättade om min upplevelse ett par minuter tidigare och Ingers teori var då att eftersom jag inte begrep att det var en ande, som försökte ta kontakt med mig, så gick han vidare till henne. ”Försök se om du upptäcker något på hans rygg” sa Inger och då kunde jag se ett stort brunt födelsemärke där och hon såg precis samma sak. ”Försök få fram mer”, föreslog Inger och då fick jag plötsligt för mig att han var från Malmös utkanter och jag såg honom gå fram mitt på järnvägsspåret. ”Jag tror han har försökt kasta sig framför tåget tidigare”, sa Inger.

Kan det vara så, att andevärlden börjar försöka få kontakt med mig? I så fall har jag ju världens bästa hjälp hemma! Och visst hade det varit kul om vi bägge två samtidigt får kontakt med samma ande och kan ”prata” med den!

Categories: Annat

Discussion (1 kommentar)

  1. by Annika

    Hmmm…skumt, det jag kan fundera på är varför andevärlden skulle pocka på er uppmärksamhet på detta sätt, kunde ni känna igen vem anden var? Vad anden ville?


Hit Counter provided by Los Angeles Windows