Menu

Senaste kommentarerna

Följ Bergsbloggen

bloglovin

Följ Bergsbloggen

Följ Bergsbloggen via email

Fyll i din emailadress, så får du uppdateringar via din mailbox

Gör som 1 annan, prenumerera du med.

Bergsledare.com på Facebook

Klicka på bilden

Klicka på bilden

Besökare:


Hit Counter provided by Los Angeles Windows

© 2012 BlogName - All rights reserved.

Firstyme WordPress Theme.
Designed by Charlie Asemota.

Andekontakt igen?!!

1 november, 2011 - Author: Lars Roslund - Comments are closed

I går när vi satt och såg på ”Det okända” på TV, fick jag helt plötsligt en konstig känsla i huvudet. Det kändes nästan som om någon varsamt försökte lyfta av huvudet från halsen och det liksom stack till på hjässan. Det var ungefär samma känsla jag kan få när jag mediterar. jag frågade Inger om hon brukar ”känna sig konstig i huvudet” när hon ser på ”Det Okända”. ”Nä”, sa hon först, ”men vänta, vad konstigt, nu när du har sagt det, så gör jag det. Vi har någon med oss”.

Den envisa anden fortsatte att göra sig påmind för mig, för helt plötsligt började mina ögonlock att vibrera eller nåt. ”Säg åt den att ta ett steg tillbaka”, sa Inger. ”Det är du som bestämmer”. Det kändes frestande att att INTE göra som hon sa, men ibland får man bara lita på de som har större kunskap, så jag bad anden att sluta och det gjorde den också.

Sen jag började mediumutbildningen har jag funderat på det här med andekontakt – Hur vet man att det finns någon där? Och så visar dom mig det på detta viset – Jag ser på ”det Okända”, så att jag ska förstå vad det handlar om och detta tillsammans med Inger, som kan ge mig svaren. Tack Anden och Tack Inger för att jag fick upplevelsen!

Categories: Annat


Hit Counter provided by Los Angeles Windows