Menu

Senaste kommentarerna

Följ Bergsbloggen

bloglovin

Följ Bergsbloggen

Följ Bergsbloggen via email

Fyll i din emailadress, så får du uppdateringar via din mailbox

Gör som 1 annan, prenumerera du med.

Bergsledare.com på Facebook

Klicka på bilden

Klicka på bilden

Besökare:


Hit Counter provided by Los Angeles Windows

© 2012 BlogName - All rights reserved.

Firstyme WordPress Theme.
Designed by Charlie Asemota.

Utmaningar

15 november, 2011 - Author: Lars Roslund - Comments are closed

Inger och jag har alltid gillat att ge varandra utmaningar. Det har i alla fall roat OSS väldigt mycket! :) Jag kommer speciellt ihåg den gången när Inger knöt sin schalett under hakan på mig och sa: ”Du vågar inte ha den på dig, när du går in på macken och köper cigaretter”! – Klart jag vågade! Den minen hos den stackars personen på macken var obetalbar!

Igår var det dag igen! Jag har hittat en fräck App till mobilen, där man kan gör sina egna löpsedlar. Efter en stunds lekande gjorde jag en som jag la ut på Ingers Facebooksida och sen ytterligare en. ”Du vågar aldrig lägga ut den på DIN Facebooksida”, sa Inger. ”Klart jag vågar” sa jag. ”Men Lars! – Du är inte riktigt klok. Fast jag tror inte du vågar låta den ligga kvar!” – Klart jag vågar!

Categories: Okategoriserade

Discussion (1 kommentar)

  1. by Beda

    Hej!

    Gillar verkligen din blogg men önskar att du kunde skriva lite flitigare i den!

    //Beda


Hit Counter provided by Los Angeles Windows