Menu

Senaste kommentarerna

Följ Bergsbloggen

bloglovin

Följ Bergsbloggen

Följ Bergsbloggen via email

Fyll i din emailadress, så får du uppdateringar via din mailbox

Gör som 1 annan, prenumerera du med.

Bergsledare.com på Facebook

Klicka på bilden

Klicka på bilden

Besökare:


Hit Counter provided by Los Angeles Windows

© 2012 BlogName - All rights reserved.

Firstyme WordPress Theme.
Designed by Charlie Asemota.

Om mig

Om mig

Jag började min resa i november 2005, när jag, som många andra män blev ”lurad” av min hustru att följa med på en storseans med Terry Evans och Benny Rosenqvist i Malmö. Det var egentligen inte de budskap som publiken fick, utan de reaktioner som mottagarna visade, som gjorde att mitt intresse för det ”övernaturliga” i allmänhet och för Terry i synnerhet väcktes.

Vi anmälde oss till en sommarvecka hos Terry i Fanthyttan 2006 och det blev den mest omvälvande veckan i mitt liv. Hela min livsuppfattning sattes ur spel och det tog över 6 månader innan jag någotsånär landade igen. Terry tyckte att jag skulle gå personlig utvecklingskurs och det gjorde jag. Våren 2008 var jag färdig med den.

 

Mitt i den personliga utvecklingskursen hann jag med att åka upp en helg extra för att deltaga i Terrys ledarskapsutbildning och det var då jag kom på att jag skulle bli Bergsledare.

Våren 2010 var jag färdig med min utbildning och blev diplomerad bergsledare. Just nu har jag 1 grupp i min lokal i Staffanstorp

 

I augusti 2011 påbörjar jag nästa utbildningsdel, som ska ta min intution till nästa nivå, ”Utbildning i Intuition, Mentalt Mediumskap och Andlig Healing (steg 1)”, som ska vara avslutad i september 2012

Mer om mig och om Bergmeditationen kan du läsa om på min hemsida

 


Hit Counter provided by Los Angeles Windows